CONCURS! Iulie 2019 – Câștigă o borsetă multifuncțională!

Am pregătit un concurs în care poți câștiga o borseta! Acesta e un concurs care se desfășoară în 2019, cu șanse reale de câștig. Spun asta deoarece și eu am fost sceptic la concursurile de pe internet, dar în urma unui concurs similar am avut ocazia să vizitez minunatul Peru. Filmul de mai jos explică ce câștigi, ce trebuie să faci ca să câștigi și alte condiții ale concursului.

Ce câștigi?

Premiul este o borseta multifuncțională, care mai ales în excursiile de-o zi, poate ține locul unui mic rucsac.

Ce trebuie să faci?

  1. Să dai SUBSCRIBE la canalul PlecatiDeparte.ro pe Youtube. Opțional, dacă dorești să primești notificări pe mail, în momentul în care postăm ceva nou, poți apăsa și clopoțelul. (link: https://youtube.com/PlecatiDeparte?sub_confirmation=1)
  2. Urmărește un film din Italia sau Peru și scrie un comentariu la acel film pe Youtube. (Playlist Italia: https://www.youtube.com/watch?v=hE3mJLMxnf0&list=PLWi7Gg8vUApWqpljjFXW7nhMGvfAM6FK4, Playlist Peru: https://www.youtube.com/watch?v=ksLxfCr4Sok&list=PLWi7Gg8vUApXlJRZpfTXjVMbOf5cN8hRl)
  3. Dă un Share, sau Distribuie pe Facebook, pagina concursului de pe blogul PlecatiDeparte.ro. (link: https://www.plecatideparte.ro/concurs-borseta-2019/)

Alte condiții ale concursului

Datele tale nu vor fi făcute publice. Te poți înscrie până în 1 iulie 2019. Dacă ai dat deja Subscribe, foarte bine! Consideră că ai făcut primul pas înainte de începerea concursului și mai ai 2 pași de realizat. Rezultatele tragerii la sorți se vor face în ordinea postării comentariilor pe Youtube. Rezultatele vor fi postate pe blogul PlecatiDeparte.ro și rețelele de socializare. Premiul va fi expediat câștigătorului prin curier, la adresa furnizată în termen de 5 zile lucratoare de la tragerea la sorți. Adresa furnizata trebuie obligatoriu să fie pe teritoriul României. Vom lua legătura cu tine folosind user-ul prin care ai facut comentariul pe Youtube. Dacă persoana câștigătoare nu răspunde în termen de 5 zile, se va repeta tragerea la sorți. Acest concurs nu este sponsorizat de nimeni.

Dacă aveți întrebari sau nelamuriri, contactați-ne pe Fb sau aici.

Mult succes!

2 thoughts on “CONCURS! Iulie 2019 – Câștigă o borsetă multifuncțională!

  1. Gata. Am indeplinit toate conditiile. Poate voi fi eu norocosul 🙂 felicitari pentru filmarile de pe youtube.

  2. Pingback: Câștigătorul concursului Borseta (iunie-iulie 2019) - PlecațiDeparte.roPlecațiDeparte.ro

Leave a Reply