Despre noi

Bine ai venit! Raul PlecatiDeparte.ro

PlecațiDeparte.ro reprezintă jurnalul meu de călătorii. Este un blog de travel în care vei găsi informații despre diverse destinații turistice din România și de peste hotare, fotografii (pe care acum, le fac și cu telefonul), filme scurte, gânduri, impresii și amintiri din locurile prin care am umblat. În continuare, fac această activitate doar din pasiune, iar veniturile pe care le obțin din urma ei sunt neglijabile.

În excursiile mele am vizitat câteva țări, mai mult sau mai puțin renumite, din Europa, Asia, America de Sud și Africa. Urmează și altele. Dacă ar fi să aleg între o destinație turistică celebră și una mai puțin populară, o voi alege pe a doua. Îmi plac mediile pline de viață, cu oameni relaxați și atmosferă inedită. Îmi place să descopăr locuri noi, fără multe planuri dinainte, să văd unde mă duc pașii pe parcurs, cu bune sau cu rele. Îmi place muntele și marea, îmi place natura și activitățile în natură, îmi place să dorm în cort, îmi place să mă plimb când vreau și pe unde vreau, îmi plac insulele exotice, îmi place liniștea… dar și gălăgia. Nu mă încântă luxul decât dacă este gratuit și nu îmi place avionul decât dacă este necesar. Nu îmi plac vorbele goale, seriozitatea excesivă, snobismul și mediocritatea.

Călătorește! Viața e prea scurtă pentru așteptări îndelungate, mofturi și scuze, iar dacă dorești să întreprinzi și tu călătorii, consideră că sunt alături de tine prin informațiile cuprinse în acest site. Crede-mă, cel mai complicat e să te convingi pe tine să pornești!

Împărtășesc cu voi din experiențele mele turistice, deci dacă dorești să îți dai cu părerea, poți adăuga un comentariu, frumos sau urât, la articolul care ți-a trezit interes. Dacă îți plac poveștile mele ceva mai mult, abonează-te la newsletter pe coloana din partea dreaptă sau urmărește-mă pe site-urile de socializare (tot pe coloana din dreapta)! Nu în ultimul rând, folosește cu încredere formularul de contact pentru orice propunere sau gând ferit de public! Chiar dacă ar fi să întârzie, răspunsul va veni.

Raul B.

Raul Baldean - PlecatiDeparte.ro

PlecatiDeparte youtube channel

Stock Images

10 thoughts on “Despre noi

  1. E absolut fascinant acest jurnal al vostru (de care am aflat inițial de pe un grup foto clujean)… și, ce e sigur, îți aprinde dorința de a o lua la drum și de a face poze. E de asemenea de apreciat că nu ați ales cele mai uzuale destinații, ci unele cu un vizibil grad de inedit. Ca pasionat al fotografiei turistice, nu pot decât să vă felicit :).

  2. Pingback: Plecați departe

Leave a Reply