Messenger si personaje pitoresti, la ora 2 noaptea

Sa ne intelegem de la bun inceput: apreciez miscarile de eliberare ale diverselor grupari sau asociatii, inclusiv ecologiste, feministe, antifumat, pro-cineva sau pro-altcineva. Pe langa ca nu am ceva nici in clin nici in maneca cu comunitatile gay, ma deranjeaza ca sunt prea „in your face” (nu am gasit acum un cuvant in romaneste, rusine mie). Adica e ok sa nu fii ca toti ceilalti, sa iti placa alt gen de iubire (ma abtin de la vorbitul buruienos, pentru ca respect cititorul), sa ai o oarecare pretentie de a fi tratat la fel ca resul lumii, desi nu esti, dar atunci de ce exista marsuri gay? Ce facem in privat, e treaba noastra si nu ar trebui sa iesim in strada, sa ne batem cu pumnii in piept, sa ne dam rotunzi, daca suntem pe invers. Oare cand vor fi homosexualii multumiti, cand toti oamenii de pe pamant vor fi gay?

Ma simt ofensat! La fel cum ma simt ofensat si de sectanti. Nu vreau sa imi vorbesti despre credinta! Nu vreau sa imi vorbesti despre viata de dincolo! Nu vreau sa imi vorbesti despre cuvantul domnului, sau doamnei! Nu vreau sa imi vorbesti despre ce frumos ar fi daca…! Nu vreau sa imi vorbesti despre ce e bine si ce nu e bine! Nu vreau sa imi vorbesti despre religia ta, care e mai buna decat a altora, cu atat mai mult daca sunt ateu! S-ar putea ca in timp sa devin mai maleabil vis-a-vis de problemele astea, dar in momentul de fata nu sunt. Consider ca la 29 de ani sunt suficient de matur incat sa mai gandesc si pe cont propriu si nu mai iau informatiile mura in gura (ce gay suna!), de la orice sursa, ca vaca la balta. De asemenea am pretentia, daca se poate, ca cei din jurul meu sa faca la fel. Cu siguranta calc pe cineva pe bataturi prin ce am spus mai sus, dar suntem multi oameni pe pamant si chiar daca esti cea mai binevoitoare persoana, tot se mai intampla sa superi pe cineva de-a lungul vietii.

In fine, lasand filosofia pe felie la o parte, scopul acestei postari este de a va face cunoscuta o scurta coversatie pe care tocmai am avut-o pe Messenger (nu ies cu portavocea in strada, pentru asta). Sper sa va radeti cel putin la fel de bine ca si mine:

X: sal

BUZZ!!!

Raul: sal

X: ne cunoastem?

Raul: nu

Raul: tu m-ai adaugat de vreo jumatate de ora si nu stiu de ce

X: eu sunt dorin tu?

X: eu sunt o persoana f.sociabila si imi fac prieteni

X: te deranjez?

Raul: eu nu sunt genul ala de persoana

X: nici eu nu stiu la ce fel de persoana te referi….

X: a….deci nu iti faci amici sau prieteni?

X: inteleg….

Raul: nu, cred ca nu are rost

Raul: am crezut ca te intereseaza un produs de vanzare

X: ce anume?

Raul: lasa

X: dc?

X: te rog

X: ce produse?

X: ce te framanta pe suflet,prietene?

X: mi se pare ca esti suparat?

X: ce produse….

X: te rog spune-mi?

BUZZ!!!

X has signed out. (07.02.2011 02:04)

PlecatiDeparte youtube channel

Playlist filme ROMÂNIA

Leave a Reply