Ne-am cumpărat bilete de avion România-Indonezia de pe Lili Go și Wizz

Ne dorim ca Indonezia să fie începutul unei excursii și prin alte țări din Asia de Sud Est. Dacă mergem așa departe, ar fi păcat să ne întoarcem după 2-3 săptămâni. Am tot urmărit oferte pe mai multe site-uri de zboruri (E Dreams, Lili Go, E Sky și Sky Scanner) și cel mai ieftin bilet, convenabil ca și punct de plecare a fost Milano – Jakarta cu 306Euro/persoană, pe E Dreams. Am găsit și alte variante de plecare din Istanbul sau Roma, spre Kuala Lumpur sau Singapore, dar dacă mai adăugam și alte conexiuni, prețul biletului ar fi crescut la 450-550Euro, ceea ce era puțin prea mult pentru bugetul nostru. Cert este că dacă vrei să călătorești în țări exotice, biletul de avion nu e chiar așa de scump.

Wizz Air - Targu Mures - MilanoSingapore Airlines - Milano - JakartaCostul final al biletului a crescut la vreo 340Euro/persoană, pe măsură ce am înaintat în rezervare (taxe de serviciu, taxa ca platesc cu cardul, etc.). Am plătit cele două bilete, după care m-am împotmolit puțin când am primit un mail cum că tranzacția nu se poate efectua pentru că banca nu permite acest lucru. Am aflat că banca nu permite tranzacții pe site-uri nesecurizate decât daca setez eu, prin internet banking, o limită temporară. Am făcut și chestia asta, după care i-am anunțat pe cei de la E Dreams (așa cum am primit de la ei indicații într-un mail), că se poate face tranzacția. Seara m-am regăsit trist în fața calcualtorului, căutând aceeași rută, pe celelate site-uri, deoarece nu primisem nici un răspuns, iar banii erau în continuare pe card. Am ales să fac rezervarea pe Liligo, la prețul imediat următor (309Euro) și m-am bucurat când înainte de a introduce datele cardului, costul final/persoană era mai mic, și anume 320Euro. Confirmarea de plată efectuată a venit rapid, deci am răsuflat ușurați. Toată distracția cu rezervarea și confirmarea a durat vreo două zile, timp în care am reușit rapid să cumpăr bilete Târgu Mureș – Milano de pe Wizz cu 40Euro/pers.

Plecăm în 22 mai 2013!

PlecatiDeparte youtube channel

Playlist filme BALI

4 thoughts on “Ne-am cumpărat bilete de avion România-Indonezia de pe Lili Go și Wizz

  1. Salut. Si eu am patit ceva asemanator. La mine problema cu plata a fost ca nu mi-am inrolat cardul in 3D Secure. Dupa inrolare toate platile online au fost onorate instant. Succes!

  2. Foarte tare!

    Eu si cu cel mai bun prieten al meu acum suntem in Hong Kong – am trecut deja prin 6 tari prin Asia – si ne intoarcem acasa pe 24 mai 😛

    Am fost prin Indonezia (Jakarta) – nu am fost foarte impresionati. Insa Indonezia e plina de insule (ca si Filipine de altfel) – deci puteti gasi multe locuri misto. Bafta!

    Best,
    John

Leave a Reply